2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir hizmete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye şayan yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem bürümek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek muhtevain tıklayın.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde bulunan insanoğluın ve özge güçlüların yangın yahut rastgele bir acil boyut esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme iye, dokumalması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde belde almaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz dâhilin her saat yöntem servis, bakım ve onarım çalışmalemleri kanatımızca dokumalabilmektedir. Yararlanma maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi Yangın Kapısı ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page